Maak afspraak Menu Sluit

Met een bewezen concept naar meer omzet

PowerSlim heeft naast de professionele begeleiding, voedingskennis en marketingondersteuning een aantrekkelijke winstmarge.

Benieuwd naar de verdiensten?

Bepaal hoeveel het omzetpotentieel is aan de hand van het aantal cliënten dat u via PowerSlim begeleidt. Het resultaat ontvangt u per mail.

Hoeveel uur/week wilt u besteden aan advies?
Hoeveel weken bent u per jaar geopend?


Of klik hier voor een telefonische uitgebreide berekening op maat.

Met een bewezen concept naar meer omzet

Bewezen succesvol afslankconcept

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld bewezen concept, dat al 10 jaar bestaat.

Het succes van PowerSlim rust op 4 pijlers. De combinatie van deze pijlers maakt het concept tot het meest succesvolle afslank- en lifestyleconcept van de Benelux.

Daarnaast worden de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en we werken nauw samen met de ruim 400 coaches die ons concept aanbieden. Op die manier blijven we optimaal inspelen op de wensen van cliënten en de behoeften van onze coaches.

Meer weten over het concept?

Bewezen succesvol afslankconcept

Professionele ondersteuning

De accountmanagers van PowerSlim bieden de juiste ondersteuning bij succesvol ondernemen. Want als u succesvol bent, zijn wij dat ook!

Als u kiest voor PowerSlim dan kiest u voor een professionele samenwerking. Naast het concept en de producten wordt u voedingskundig opgeleid tot gecertificeerd PowerSlimcoach en krijgt u alle marketingtools in handen om uw onderneming op de kaart te zetten.

Professionele ondersteuning

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PowerSlim contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.