Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Annick De Boes

Body Concept Kaprijke - Voedingsconsulent (Kaprijke)

“PowerSlim heeft mij een andere visie gegeven op het eiwitrijke dieet, namelijk dat afvallen en toch lekker eten samen met het gezin, mogelijk moet zijn! ”

Annick De Boes

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Begin 2013 nam ik contact op met PowerSlim voor een kennismakingsgesprek, nadat ik op een beurs een folder ontving. Ik werkte al een aantal jaren als gezondheidscoach met eiwitrijke producten. Na de PowerSlim producten zelf te hebben geproefd, was ik direct verkocht. Ze zijn lekker, goed van prijs en mooi verpakt.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

PowerSlim heeft mij een andere visie gegeven op het eiwitrijke dieet, namelijk dat afvallen en toch lekker eten samen met het gezin, mogelijk moet zijn! De omschakeling van mijn vorig merk naar de PowerSlim producten verliep ook vlotter dan ik had verwacht, mede door het zeer ruime en lekkere aanbod. Eindelijk iets lekkers om te snacken en je valt er ook nog van af! Door de PowerSlim producten te combineren met groenten en vis of vlees, heb je niet echt een dieet-gevoel. Daarom worden de PowerSlim menu's ook enorm gewaardeerd. 

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Als coach geeft het mij enorme voldoening cliënten gelukkig te zien met hun slankere, gezondere en fittere lichaam!  Door mijn eigen gevecht tegen de kilo's, ken ik goed de valkuilen. En mijn enthousiasme om zelf op het rechte pad te blijven,  ervaren de cliënten als stimulatie om dat ook te proberen doen. Ook heb ik geïnvesteerd in allerlei bewegingstoestellen om de totale aanpak te kunnen garanderen naar een gezond, slank en fit lichaam!

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.