Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Bram Timmerman

BWell - Wilrijk

“PowerSlim heeft me meer omzet gebracht. Daarnaast meer tevreden cliënten en jaarlijks een inspirerend weekend weg naar het PowerSlim congres.”

Bram Timmerman

Waarom heb je voor PowerSlim gekozen?

Professionaliteit. Veel andere leveranciers kunnen daar wat van leren. Op vlak van communicatie, marketing, feedback en opvolging. Daarnaast vertrouwen in de founder van PowerSlim, eerdere ervaring met PowerSlim België enkele jaren vooraf, maar vooral de aandacht van PowerSlim voor  zowel kwantiteit als kwaliteit.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Meer omzet, bijna de helft van mijn onderneming draait volledig op PowerSlim. Daarnaast meer tevreden cliënten en jaarlijks een inspirerend weekend weg naar het PowerSlim congres.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Goed, maar kan nog steeds beter, al is dat niet afhankelijk van PowerSlim of van mezelf, maar soms ook de cliënt zijn of haar persoonlijk leven en uitdagingen. PowerSlim levert voor cliënten duidelijke communicatiemiddelen zoals een goed gedocumenteerd startpakket, startpakketbrochure, assortimentslijst, kookboeken, recepten en zo kan ik nog even doorgaan.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.