Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Els Van den Borre

Els Van den Borre

“Door de kwaliteit en grote variatie van de producten alsook de eenvoud van het programma was het voor mij evident dat ik voor PowerSlim zou kiezen. ”

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Een mooie startersbox voor nieuwe klanten en een zeer handig kookboek zorgden ervoor dat ik PowerSlim in mijn praktijk introduceerde.

Met een minimale instapkost kon ik aan de slag. PowerSlim is een firma waar het ganse plaatje klopt.  Ze zijn innovatief en zorgen voor op en top producten. Ze bieden ook een enorme ondersteuning naar hun coachen toe met een jaarlijks congres, contact met je persoonlijke accountmanager en zorgen voor bijscholingsmogelijkheden.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Een mooie professionele website met naamsvermelding zorgden/zorgen ervoor dat potentiële klanten hun weg naar mijn praktijk vonden/vinden.

Het hoofdaandeel van mijn klanten zijn kiné of accupunctuur patiënten, maar dankzij PowerSlim heb ik mijn praktijk kunnen uitbreiden met voedingsgerichte problematiek. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in mijn praktijk.

Powerslim zorgt ervoor dat ik fulltime zelfstandig kan zijn en blijven. Vele van mijn collega kinesitherapeuten werken deeltijds in een rust of ziekenhuis. Dankzij PowerSlim vul ik de vrije uren op. Hetzij met intake gesprekken, hetzij met wekelijkse controles. Voor het (vrijblijvende) intake gesprek trek ik zeker 1 u tijd uit. Tijdens dit gesprek leg ik de voordelen van het programma uit en analyseer ik de lichaamssamenstelling. Daarna komt iedere klant wekelijks terug voor controle en aankoop van de producten. Tijdens deze controle is er natuurlijk voldoende tijd om eventuele vragen te beantwoorden.

De samenwerking met PowerSlim verloopt vlekkeloos. Dankzij de regiovertegenwoordigers hebben we een direct aanspreekpunt bij eventuele problemen. De gediplomeerde diëtisten geven ook raad bij probleemgevallen. Kortom : ik ben enorm blij dat ik de stap naar PowerSlim coach gezet heb!

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.