Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Ilse Debremaeker

Bodyvibes (Overijse)

“Een 8 à 9 uurtjes PowerSlim genereren een voldoende ruime leefbare omzet waardoor er nog veel tijd resteert voor overige professionele activiteiten!”

Ilse Debremaeker

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

April 2010 stond ik als gediplomeerd afslankconsulent op het punt om mijn eigen zaak op te starten. Initieel beoogde ik om mijn cliënten “algemeen” afslankadvies te verlenen puur op basis van de theoretische modellen die ik op school had aangeleerd.

Daar ik destijds ook met Powerplate werkte, kwam ik via deze weg in aanraking met Powerslim. Hoewel ik zeer sceptisch stond t.o.v. zogenaamde “proteïne-programma’s”, was ik na een heel korte tijdspanne helemaal  gewonnen voor het Powerslim programma.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Het grote voordeel van PowerSlim is dat het zeer tijdsefficiënt is! Geen tijdslopende geïndividualiseerde calorieberekeningen, maar wel standaard programma’s die vrijwel voor iedereen werken!  Een 8 à 9 uurtjes PowerSlim genereren een voldoende ruime leefbare omzet waardoor er nog veel tijd resteert voor overige professionele activiteiten! (of vrije tijd).

PowerSlim onderscheidt zich van andere programma’s door de grote ondersteuning op alle “randgebieden” zoals marketing en publiciteit, opleidingen, professioneel voedingsadvies door diëtisten, ... zo heb je nooit het gevoel dat je er alleen voor staat daar je kan rekenen op een heel team professionals.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De reden voor PowerSlim was zeer simpel: de resultaten van mijn allereerste klantjes waren ronduit verbluffend! En vrouwen met een mooi resultaat, delen dit graag met anderen... Voor ik het goed en wel besefte was mijn Powerslim-trein vertrokken. Mijn eerste “startbestelling” vereiste amper een budget om vervolgens een volledig pakketje te ontvangen van de meest courante producten. De eerste wagon was vertrokken en niet veel later had ik een volledige goederentrein. De producten van PowerSlim vlogen de deur uit als zoete broodjes. 

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.