Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Joyce Buttiens

Pure Dieet - Schoonheidspecialiste (Sint Truiden)

“PowerSlim heeft mijn naambekendheid in de streek vergroot, maar ook daar Pure Dieet/Pure Skin enkel met kwaliteitsmerken werkt, het vertrouwen naar mijn cliënteel vergroot.”

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Ik heb voor PowerSlim met een ander eiwit verrijkt programma gewerkt, maar ik miste er vooral gedegen begeleiding, goede recepten en variatie. Daarom ben ik naar PowerSlim overgestapt. Het feit dat PowerSlim alles zelf ontwikkeld, de smaak ook een groot verschil was en ook goedkoper was dan het merk waarmee ik werkte deed me snel de beslissing maken. PowerSlim is een bedrijf dat constant zoekt naar nieuwe producten, ontwikkelingen, opleidingen, kwaliteit en het instituut voorop stelt en daar verschilt PowerSlim sterk in ten opzicht van de concurrentie.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Het heeft mijn naambekendheid in de streek vergroot, maar ook daar Pure Dieet/Pure Skin enkel met kwaliteitsmerken werkt, het vertrouwen naar mijn cliënteel vergroot. Vooral door de ondersteuning op alle vlakken – zelfde mindset – het beste voor de cliënt willen. Ik ben anders gaan communiceren op mijn sociale media, via mijn website, dankzij de tips van PowerSlim en er kwam al snel een positieve groei, en we zijn gestaag jaar na jaar gegroeid.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De overgang is zeer vlot verlopen, omdat klanten heel snel het verschil merkten ten opzichte van het vorige merk, ze vonden het zelf ook lekkerder en de variatie en ruime keuze was voor velen een sterke troef. Ongeveer 75% van de Pure Diëters maken het PowerSlim programma af en volgen het jaartraject, ook dit jaartraject vind ik een enorme meerwaarde van het succes voor Pure Dieet.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.