Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Karen Morel

La Forma (Oostende)

“PowerSlim past perfect bij mijn zaak, want ik bied naast PowerSlim ook behandelingen aan. Dit geeft een totaalpakket voor mijn cliënt. ”

Karen Morel

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Ik heb voor PowerSlim gekozen, omdat ik ermee in contact kwam net voor ik mijn zaak opende. Een vriend van mij (personal trainer) werkt namelijk ook met PowerSlim en vertelde me dat hij er hele mooie resultaten mee boekte. Toen ik met PowerSlim startte, moest ik uiteraard een investering doen. Ik kreeg van PowerSlim een offerte met alles wat ik nodig had om van start te gaan. Ik had geen idee wat zo een investering zou opbrengen, maar de winstmarge is het volledig waard. 

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

PowerSlim past perfect bij mijn zaak, want ik bied naast PowerSlim ook behandelingen aan zoals lokaal afslanken, cellulitis behandelingen, infrarood cabine, body pakkingen én lichaamsversteviging. Dus eigenlijk bied ik mijn cliënten een totaalpakket aan. Nu ben ik al bijna 7 jaar met PowerSlim aan de slag en nog steeds krijg ik mensen over de vloer die ergens een (al dan niet proteïne)dieet volgden, maar het zonder begeleiding niet volhouden. Vandaar ben ik overtuigd dat de coaching bij PowerSlim zeer waardevol is voor de cliënt.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De klanten die het programma correct volgen, hebben snel mooie resultaten. Af en toe is er wel eentje die afhaakt, die het niet strikt neemt, die ‘zelf wil verder doen’. Dan denk ik dat ik iets niet juist heb gedaan of dat ik iets niet goed overgebracht heb, maar in al die jaren heb ik wel geleerd dat je niet alle info van dag 1 moet meegeven. Cliënten onthouden dat toch niet allemaal. Als je ze elke week over de vloer hebt, kan je dan telkens wat nieuwe info meegeven.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.