Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Myriam Lens

Slim Concept (Lier)

“Ik doe mijn job enorm graag, dus tijd is voor mij relatief. Ik ben 56 jaar en ik denk er nog niet aan om te stoppen! Ik ben maar net begonnen. Laat staan dat ik aftel wanneer ik met pensioen kan gaan. ”

Myriam Lens

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Een paar redenen: De lekkere gevarieerde producten, de gedetailleerde website met de nodige gerechten, de broodnodige informatiemappen zowel voor consulent als consument en de snelle reactie bij hulpvragen over het dieet of administratieve vragen. Daarbij het jaarlijkse congres, de bijscholingen over zowel het dieet als verkoopaspecten. De nodige ondersteuning via reclame op social media en televisie. Als consulent voel ik me enorm  gerespecteerd en gesteund.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Ik kan gerust stellen dat PowerSlim me de nodige cliënten brengt om me goed te voelen bij mijn inkomsten. Langs deze weg krijg ik ook cliënten over de vloer die ik dan op andere levensgebieden kan coachen. Voor mij is het een win-win situatie. Inmiddels werk ik al 5 jaar met PowerSlim en ik ben aan de slag gegaan met marketing. Het is als een lopend vuurtje. Mensen zijn tevreden en vertellen dit verder.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Als verpleegkundige heb ik de zeer nadelige gevolgen van obesitas, diabetes, … beroepshalve kunnen observeren. Ik wijs mijn cliënten er niet enkel op dat ze zich beter in hun vel gaan voelen  (wat in onze cultuur als esthetisch mooi geldt, vrouwen spiegelen zich enorm aan wat anderen zeggen, of wat in de media te zien valt) maar ook je gezondheid staat primair! Ik heb nog niemand gecoacht waarbij het niet lukte! Als je het dieet volgt zoals het hoort, geeft het altijd resultaat.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.