Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Ruth Pattijn

Slanker Zo! - Diëtist (Eeklo)

“Ik miste echter voldoening in mijn job en wou iets zelfstandig opstarten. Toen ik een collega over PowerSlim hoorde vertellen, nam ik contact op. Als diëtist kon ik me direct vinden in het PowerSlim programma. ”

Ruth Pattijn

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Na mijn studies had ik jarenlang een administratieve functie.  Ik miste echter voldoening in mijn job en wou iets zelfstandig opstarten. Toen ik een collega over PowerSlim hoorde vertellen, nam ik contact op.  Als diëtist kon ik me direct vinden in het PowerSlim programma.  De combinatie met gewone voeding vind ik erg belangrijk.  Ook de marketing vind ik zeer aantrekkelijk en het startpakket oogt zeer mooi. Ik nam ontslag en startte zo snel mogelijk met mijn eigen zaak.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Na 3 jaar merk ik dat er een constante groei is van nieuwe klanten en dat er veel bestaande klanten blijven terugkomen.  Leuk is ook dat PowerSlim blijft innoveren met producten en acties. Ik ben heel blij dat ik de stap zette om met PowerSlim te werken.  Het is wel belangrijk dat je voldoende tijd en energie stopt in het begeleiden van de klanten.  Dit maakt deel uit van het PowerSlim succes.  Het is niet zomaar een doosje verkopen.  Mensen willen een antwoord op al hun vragen rond voeding, diëten en andere aspecten binnen hun leven.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Enkele familieleden en vrienden waren mijn eerste klanten.  Hun mooie resultaten zorgden voor mond aan mond reclame en zo groeide Slanker zo! Ik ben ervan overtuigd dat PowerSlim de top is onder de eiwitrijke en koolhydraatarme producten.  Dit hoor ik vaak van cliënten die eerder al andere merken probeerden. 

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.