Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit

Welke opleiding heb ik nodig om PowerSlim coach te worden?
Om PowerSlim coach te worden heeft u geen vooropleiding nodig. We zorgen dat u helemaal opgeleid wordt. U gaat namelijk ons opleidingstraject in waar u volgende trainingen volgt; Voedingsleer & PowerSlim, starten in de praktijk en Marketing Communicatie. Daarna krijgt u de mogelijkheid om bij te scholen op onderwerpen als Emotie-Eten, Voeding & Hormonen, Online Marketing, Financiën op Orde. Jaarlijks volgt u de Advanced Academy om uw kennis up-to-date te houden.

Hoe snel kan ik starten?
Starten kan in principe vrij vlot. Eerst is er een gesprek met één van onze accountmanagers om de situatie te bekijken en de locatie goed te keuren. Als deze helemaal goed zijn, dan kan u iedere maand instappen in onze opleidingen en na de drie trainingsdagen kan u beginnen met coachen.

Wat is de investering?
Bij ons start u met een totaalpakket aan producten, opleidingen en marketingmaterialen. Deze investering bedraagt ongeveer €2.700,-. 

Wat zijn de verdienste?
Onze rekenmodule geeft hier een goed beeld van.

Ben ik gebonden aan een contract?
We verstrekken een licentieovereenkomst met daarin alle rechten en plichten van beide partijen. Indien u wenst te ontbinden, kan dat op ieder moment. U heeft een opzegtermijn van drie maanden waarin u het recht heeft om nog te bestellen, maar niet de plicht.

Moet ik een nieuwe onderneming starten of kan het als onderdeel van mijn huidig bedrijf?

PowerSlim kan zeker als onderdeel van uw huidig bedrijf. Heeft u nog geen onderneming? Dan is dat geen enkel probleem. U dient dan een BTW-nummer aan te vragen in bijberoep of als zelfstandige. Wij ondersteunen u als samenwerkingspartner met de opstart van uw bedrijf. 

Mag ik aan huis vestigen?
Aan huis vestigen is toegestaan, maar in huis niet. U dient een eigen ingang te hebben voor uw onderneming, idealiter met wachtruimte en toilet.

Krijg ik gebiedsbescherming?
Iedere ondernemer krijgt bij ons een verzorgingsgebied van 15.000 inwoners. Indien de stad of gemeente groter is, dan kunnen er meerdere partners in het gebied vestigen. Echter kijken we dan ook naar het succes van uw onderneming of het wenselijk is dat er meerdere ondernemers in de omgeving vestigen.

Wat zijn de levertijden?
Indien u voor 11.00u bestelt op werkdagen wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. De eerste order leveren wij op de door u gekozen dag.

Welke ondersteuning krijg ik?
Vanuit ons hoofdkantoor bieden we u ondersteuning op vlak van voeding, marketing en ondernemerschap. U heeft daarnaast uw eigen persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen en afspraken. Namelijk uw regionale accountmanger en diëtiste. 

Hoe registreer ik klantgegevens?
Een PowerSlim coach krijgt bij start toegang tot een persoonlijke Mijn PowerSlim omgeving. Hierin kan u de gehele anamnese, meet- en weeggegevens in registreren. Daarnaast kan u in deze omgeving bestellingen plaatsen en ondersteunende documenten downloaden.

 

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.