Maak afspraak Menu Sluit

Welke opleiding heb ik nodig om PowerSlim coach te worden?

Om PowerSlim coach te worden heb je geen vooropleiding nodig. We zorgen dat u  helemaal opgeleid wordt. U gaat namelijk ons opleidingstraject in en volgt trainingen als Voedingsleer & PowerSlim en Marketing Communicatie. Daarna krijgt u de mogelijkheid om bij te scholen op onderwerpen als Emotie-Eten, Voeding & Hormonen, Consult in de Praktijk, Online Marketing, Financiën op Orde. Jaarlijks volg je de Advanced Academy om uw kennis up-to-date te houden.

Hoe snel kan ik starten?

Starten kan in principe vrij vlot. Eerst is er een gesprek met een van onze accountmanagers om de situatie te bekijken en de locatie goed te keuren. Als deze helemaal goed zijn, dan kan u iedere maand instappen in onze opleidingen en na twee trainingsdagen mag u beginnen met coachen.

Wat is de investering?

Bij ons start u met een totaalpakket van producten, opleidingen en marketingmaterialen. Deze investering bedraagt ongeveer €2.500,-.

Wat zijn de verdiensten?

Onze rekenmodule geeft hier een goed beeld van.

Ben ik gebonden aan een contract?

We verstrekken een licentieovereenkomst met daarin alle rechten en plichten van beide zijden. Indien u wilt ontbinden, dan kan dat. U heeft een opzegtermijn van drie maanden waarin u nog het recht hebt om te bestellen, maar niet de plicht.

Moet ik een nieuwe onderneming starten of kan het als onderdeel van mijn salon?

PowerSlim kan zeker als onderdeel van uw huidige bedrijf. Heeft u nog geen onderneming? Dan is dat geen enkel probleem. U dient u dan in te schrijven bij de kvk. We werken namelijk als samenwerkingspartner, maar niet als franchisegever.

Mag ik aan huis vestigen?

Aan huis vestigen is toegestaan, maar in huis niet. U dient een eigen ingang te hebben voor uw onderneming, het liefst met wachtruimte en toilet.

Krijg ik gebiedsbescherming?

Iedere ondernemer krijgt bij ons een verzorgingsgebied van 15.000 inwoners. Indien de stad of gemeente groter is, dan kunnen er meerdere partners in het gebied vestigen. Echter kijken we dan ook naar het succes van u als ondernemer of het wenselijk is dat er meerdere ondernemers in de omgeving vestigen.

Wat zijn de levertijden?

Indien u voor 11.00u bestelt op werkdagen wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. De eerste order leveren wij op de door u gekozen dag.

Welke ondersteuning krijg ik?

Vanuit ons hoofdkantoor bieden we u ondersteuning omtrent voeding, marketing en financiën. U heeft daarnaast uw eigen persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen en afspraken.

Hoe registreer ik klantgegevens?

PowerSlim werkt met de zogenaamde Mijn PowerSlim omgeving. Hierin kan u de gehele anamnese, meet- en weeggegevens in registreren. Daarnaast kan u in deze omgeving bestellingen plaatsen en ondersteunende documenten downloaden.

 

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PowerSlim contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.