Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Wendy Versweyvelt

Wenneke - Diëtist (Olen)

“De keuze voor een koolhydraatarm en eiwitrijk programma is pas gekomen nadat ik de resultaten zag. Vlot afvallen en dat zonder verlies aan spiermassa. Dat is de droom van elke diëtist.”

Wendy Versweyvelt

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Ik heb specifiek PowerSlim gekozen omdat ik de kwaliteit van de voeding erg belangrijk vind. PowerSlim besteedt erg veel aandacht aan de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten. Bovendien is er ook veel ondersteuning: marketing, coaching, gezondheidsgerelateerde topics etc
En tot slot is de smaak ook niet onbelangrijk! Cliënten zijn enthousiast over de smaak, de variëteit aan voedingsmiddelen, de recepten, het kookboek én de Balance-lijn die ook gewichtsbehoud ondersteunt.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

PowerSlim brengt me voortdurend extra kennis en tools om mijn cliënten op beste manier te begeleiden. Zo creëren we een win-win: mijn cliënten worden op een gezonde en verantwoorde manier slanker en ik bouw het noodzakelijke inkomen op. Zonder dat inkomen is het gewoon onmogelijk om echt tijd vrij te maken voor je cliënten. Mijn passie was coachen en dankzij PowerSlim is dat uitgegroeid tot een volwaardige job in plaats een veredelde hobby.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De resultaten met het PowerSlim-programma zijn schitterend te noemen. Cliënten verliezen gemiddeld een 1 tot 2 kg per week (respectievelijk vrouw-man en interpersoonlijke verschillen). Bovendien voelen ze zich van bij de start van het programma fit en energiek. Ze zijn in staat PowerSlim te combineren met een druk gezins-of werkleven én genieten van heerlijke maaltijden en snacks.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.