Maak afspraak Menu Sluit

Jouw meerwaarde als voedingscoach

Gewicht verliezen én het behaalde resultaat behouden is waar PowerSlim voor staat. Hierin is de persoonlijke en deskundige begeleiding van een coach de sleutel naar succes.

Eén van de belangrijkste succesfactoren van PowerSlim is de persoonlijke begeleiding. Door cliënten professionele en deskundige ondersteuning te bieden, zorgt u ervoor dat ze betere resultaten behalen. Op onze beurt bieden wij u alle tools die u nodig heeft om uw cliënten optimaal te kunnen begeleiden.

Interesse om zelf coach te worden?

Jouw meerwaarde als voedingscoach

Eiwitrijke koolhydraatarme voeding

Niet minder, maar anders eten, dat is waar het bij PowerSlim om draait.

Tot voor kort dacht men dat het innemen van minder calorieën de beste manier was om gewicht te verliezen. Het PowerSlim programma is echter gebaseerd op een ander uitgangspunt, namelijk de inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en beperking van de hoeveelheid koolhydraten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit een effectievere manier is om af te slanken én het gewenste gewicht ook daadwerkelijk te behouden.

Benieuwd naar onze producten?

Eiwitrijke koolhydraatarme voeding

Professionele begeleiding vanuit onze organisatie

Als u vragen heeft, dan kunt u altijd bij ons terecht. Onze diëtisten kunnen u alles vertellen over voeding-gerelateerde onderwerpen.

Onze marketeers helpen u graag bij het opzetten van acties en het personaliseren van marketingmateriaal. En uw accountmanager is een vast persoonlijk aanspreekpunt. Alles om u te helpen uw onderneming naar een hoger plan te tillen.

Geïnteresseerd?

Spreekt de PowerSlim methodiek en onze filosofie u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers om te kijken wat PowerSlim voor u kan betekenen.

Maak afspraak Informatie aanvragen

Verder lezen?
Word coach of bekijk de ervaringen van coaches.

Roos Vloebergh Accountmanager PowerSlim

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PowerSlim contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.